fbpx

Online webshop starten – hoe doe je dat?

Een online webshop starten! Wat een mijlpaal. De vraag is hoe begin je jouw eigen webshop? Hoe kan ik mijn bedrijf onderscheiden van de concurrentie? Hoe moet ik online adverteren? Allemaal vragen die wij vaak horen van ondernemers. De meeste problemen die wij zien bij startende ondernemers is een niet complete site. Dan vraag jij je natuurlijk af, wat mist er?

Doe niet alles zelf als e-commerce ondernemer.

Het probleem is vaak dat mensen zonder of met weinig kennis over programmeren en de e-commerce wereld, een site maken. In 2016 zou het geen probleem zijn om zelf een site te maken en wat producten erop te zetten. Het adverteren op Instagram en Facebook resulteerde makkelijker in sales. Nu in 2021 is het niet meer zo makkelijk.. Er is enorm veel concurrentie bijgekomen waardoor er meer van je wordt verwacht.

Online webshop starten in 2021 e-commerce

Begin 2020 stond de hele wereld op z’n kop voor onder andere alle winkels, horeca, stadions, evenementen, sportscholen, alles moest dicht. Sinds het begin van 2020 is de online concurrentie en de groei van online webwinkels/webshops in Nederland enorm gestegen. Online webwinkels vallen onder de term e-commerce. Misschien heb je hier weleens eerder van gehoord, ik leg het even in het kort uit. De E in e-commerce staat, net als in e-book en e-mail, voor elektronisch. Hierdoor laat e-commerce zich dus vertalen als elektronische handel & diensten.

Advies voor startende online ondernemers

Wij raden het niet aan om zonder enige kennis te beginnen met jouw online onderneming. Uiteraard is het goed om veel ideeën te hebben. Wel is het belangrijk om je eerst goed in te lezen over dit onderwerp. Op internet zul je verschillende artikelen lezen. Zo staan er artikelen op internet die beweren dat zij jou een webshop kunnen laten maken binnen 1 uur. Dit is uiteraard mogelijk maar dit zal niet resulteren tot een online conversie machine. Wat Yoeria jou zou willen meegeven is dat je beter je webshop kan laten ontwikkelen door iemand die er daadwerkelijk verstand van heeft.

Start vandaag in de e-commerce wereld

Yoeria is al langer dan 4 jaar actief in de e-commerce wereld. Wij bieden verschillende diensten, van het ontwikkelen van een webshop tot het online adverteren. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met de toekomst in e-commerce? Neem een kijkje op onze diensten pagina. Wij zullen snel contact met je opnemen. Start vandaag nog en werk aan de toekomst!

Yoeria e-commerce Leer alles van A tot Z van online adverteren en je eigen webshop

Yoeria – e-commerce

Instagram : https://www.instagram.com/yoeriacommerce/

Facebook: https://www.facebook.com/Yoeriacommerce

Share this post on:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk al onze socialmedia kanelen